Gästspel med Daniel Müllern

 

26 mars 2022

Skånske Kocken Daniel Müllern kommer till oss på Buhres fisk 26 mars för att laga upp en fantastisk meny som speglar hans matfilosofi. Han är aktuell med att återigen dyka upp på den Svenska matscenen genom att öppna krog i Ystad efter snart 3 års paus.

Med ett stort hjärta för våra skånska råvaror och en kärleksfull närvaro i sin matlagning har han tagit hela matsverige med storm. 

Senast som delägare i prisbelönta boutiqe hotellet Villa Strandvägen som han lämnade januari 2019 då han bestämde sig för att vila ett tag från restaurangscenen.

Många känner även igen honom som vinnare i kanal 5 Köksmästarna 2014 och som en profil i Kockarnas kamp 2016 där han tyvärr lämnade programmet efter skurit sig svårt i fingret. Och så klart även finalist i den prestigefulla tävlingen Årets Kock 2015, 16 och 19.

Räkna med en fantastiskt meny med det bästa som säsongen har att erbjuda tillsammans med väl utvalda drycker. Givetvis kommer han att tillföra lyxiga råvaror från Europa för att förhöja upplevelsen ytterligare. Modern matlagning med höga smaker är hans signum. 

Gästspel med Daniel Müllern
Kreera web&design Logo