Gott att ge bort

Goda upplevelser att ge bort

Hos oss finns massor av gott som man blir glad av att få. Presentkort beställer du lätt online och får dem sända till din vän om du inte själv kan åka och lämna. Hyllorna i butiken är fyllda av fina presenter och här finns bästa hjälpen om du är på väg till kalas och vill överraska någon lite extra.

Presentkort

Har du svårt att komma på present? Varför inte ge bort ett ”gott” presentkort laddat med valfritt belopp. Detta kan användas både i butik och restaurang.

Buhres-lådan

En välmatad låda som innehåller tre burkar av våra egna sillinläggningar: 150g gravad lax, 200g varmrökt lax, romsås och gravlaxsås från vårt kök. Dessutom 1 st av vår goda Sillapilsner, samt en härlig ost.

Pris 515 kr/st

Rökmästarens rökpåse

Perfekt påse för den som älskar rökta kvalitetsprodukter! En kvarn med rökt salt, en flaska rökt olivolja, en flaska med rökt rapsolja samt en burk med rökt medelhavskrydda. (Alltsamman är rökt i huset och utvalt av rökmästare Nordahl). Beställning en vecka innan.

Pris 255 kr/st

Beställ på info@buhres.se eller ring 0414-70212.

Oliver och raps

De där goda dropparna som sätter den extra touchen – de hittar du i våra goda oljor. Dels har vi en speciell spansk olivolja där vi med omsorg valt en leverantör där vi stolt kan sätta vår label. Dels en rökt rapsolja från Farmors Lycka ett stenkast ifrån oss. Rapsen har vuxit och vajat för vinden på fälten ovanför oss och sedan har vår rökmästare låtit röka den innan den buteljerats. Dessa två gyllene pärlor är trevliga give-aways – istället för en blomma!

Buhres olivolja 109kr/st 500ml
Farmors lyckas olika smaksatt oljor: 65kr/st 250ml

Beställ på info@buhres.se eller ring 0414-70212.

Buhres produkter

Buhres egna kryddor i burkar. 45kr/st 130-150g
Vårt egenrökta salt i stor kvarn: 65kr/st
Rökt salt i liten kvarn: 45kr/st

Presentlåda efter ditt önskemål

Självklart ordnar vi en presentlåda helt efter dina önskemål. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att ”skräddarsy” en fin ge bort låda.

Vi kan fylla lådan med t.ex. hummer, stör caviar, sillinläggning, choklad av god kvalitét, Buhres Silla pilsner eller dessertostar med goda tillbehör. Allt är möjligt, du väljer själv innehållet.

Enklast når du oss via mail på: info@buhres.se

Buhres mössa, keps och kylbag

Styla er med Buhres egna funktionsriktiga kepsar, mössor och kylbagar. Perfekt för utflykt, praktiskt och snyggt! Finns i vårt ordinarie sortiment att köpa.

Pris för keps eller mössa: 149 kr
Pris för kylbag: 75 kr