Barpersonal

Om tjänsten:

Arbetsuppgifterna består i att på ett professionellt men avslappnat sätt ta dryckesbeställningar, servera och expediera i vår restaurang. Arbetsuppgifterna innefattar också att ta emot bordsreservationer, svara på mejl och i telefon. Vidare är det önskvärt att du har känsla för att göra det lilla extra för våra gäster. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete i bar eller motsvarande utbildning.

I arbetet ingår även att se till att mice en place, städ- och övriga dagliga rutiner följs, kassahantering samt öppnings- och stängningsrutiner.

Arbetstiderna innefattar både dagtid, kvällstid och helger. Under stora delar av säsongen finns det goda möjligheter till 100% tjänst. Personalboende med eget badrum och gemensamt kök finns att hyra vid behov.

Om dig:

Vi tror att du som söker tjänsten är serviceminded, glad och trevlig, har lätt för att hitta de bästa lösningar för våra gäster. Givetvis kan du blanda drinkar. Du har ett genuint intresse för mat och dryck. Ett stort plus att du är organisatorisk i ditt arbete.

Ansök här

Vi är nyfikna på vem du är, nu har du chansen att glänsa. Hoppas vi ses i sommar! Klicka på knappen nedan för att ansöka.

Vänligen meddela oss om:

  • Ditt namn
  • Telefon
  • CV/Personligt brev

Endast seriösa ansökningar från personer inom pendlingsavstånd beaktas och besvaras.

Kontaktperson:

Rickard Wallen

Om anställningen:

Tjänstens omfattning: 75-100%
Tjänstens varaktighet: 1-3 månader.
Tillträde: Enligt ök.
Lön: Timlön enligt kollektivavtal/enligt ök.
OB-och semesterersättning tillkommer utöver timlönen.

 

Sista ansökningsdag:
10 juni 2023

Behandling av dina personuppgifter

Då du skickar en ansökan till Buhres skickas dina personuppgifter i ett e-postmeddelande till oss. 

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Buhres får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och skickar in din anmälan först om du förstår och godkänner villkoren.

Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom Buhres eller till tredje part som agerar för Buhres räkning. Din ansökan och dina uppgifter sparas i maximalt 6 månader, därefter raderas alla uppgifter.

Buhres är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka e-post till info@buhres.se.