Kock till Bistron

Om tjänsten:

Vi söker kock med några års erfarenheter av att laga mat i. Du kommer ingå i Bistrons köksteam.

Dina arbetsuppgifter består i att förbereda, laga och servera mat i stundom högt tempo till våra gäster i Bistron. På menyn finns en variation av b.la skaldjursplatåer, 1/2 hummer, rökta -och färska räkor, fisksoppa, varmrökt lax, stekt sill med mos och poké bowls mm.

Även de sedvanliga arbetsuppgifterna som tillhör en kocktjänst så som städning, diskning, personalmat etc ingår också. Upplärning av säsongsarbetare är också en del av ditt jobb och gärna något du har tidigare erfarenhet av.

Tjänstens arbetstider innefattar dag -och kvällstid samt helgarbete.

Om dig:

Vi tror att du som söker är målmedveten, serviceminded, Det är naturligt för dig att fatta egna beslut. Du bjuder på dig själv och vill göra skillnad för dina arbetskamrater och gäster. Du har viljan av att utvecklas och att lära. Är bekant med köksekonomi, svinnhantering och egenkontroll.

Utöver kocktjänsten erbjuder vi dig: trygg och attraktiv arbetsmiljö på Österlen, rutinerade kollegor med glimten i ögat.

Personalboende med eget badrum och gemensamt kök finns att hyra vid behov.

Ansök här

Vi är nyfikna på vem du är, nu har du chansen att glänsa. Hoppas vi ses i sommar! Klicka på knappen nedan för att ansöka.

Vänligen meddela oss om:

  • Ditt namn
  • Telefon
  • CV/Personligt brev

Endast seriösa ansökningar från personer inom pendlingsavstånd beaktas och besvaras.

Kontaktperson:

Henrik Nilsson

Om anställningen:

Utbildning/erfarenhet: Restaurangutbildning och 2 års erfarenhet från yrket.
Tjänstens omfattning: 75-100%
Tjänstens varaktighet: 1-3 månader.
Tillträde: Enligt ök.
Lön: Timlön enligt kollektivavtal/enligt ök.
OB-och semesterersättning tillkommer utöver timlönen.

Sista ansökningsdag:
10 juni 2023

Behandling av dina personuppgifter

Då du skickar en ansökan till Buhres skickas dina personuppgifter i ett e-postmeddelande till oss. 

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Buhres får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och skickar in din anmälan först om du förstår och godkänner villkoren.

Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom Buhres eller till tredje part som agerar för Buhres räkning. Din ansökan och dina uppgifter sparas i maximalt 6 månader, därefter raderas alla uppgifter.

Buhres är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka e-post till info@buhres.se.