Kock till Verandan

Om tjänsten:

Vi söker dig som är driven och vill vara med oss att ge våra besökare en riktigt god upplevelse på Verandan under sommarmånaderna. 

Vår nya restaurangdel erbjuder olika smårätter med inspiration från Skåne/Österlen men också med influenser från andra delar av världen. Menyn kommer att vara bred med mycket fisk och skaldjur.

Om dig:

Du har minst 2-4 års erfarenhet som kock i restaurangkök och är trygg i din yrkesroll. Du har gymnasialutbildning från Hotell- och restaurangprogrammet eller motsvarande kockutbildning. Som yrkesperson är du strukturerad i ditt arbetssätt, lösningsorienterad och målmedveten. Du är som person positiv och bidrar till en god arbetsmiljö.

Tjänsten är på 75-100% och arbetstiderna innefattar dag, kvälls och helgarbete.

Du är bekant med köksekonomi, svinnhantering och egenkontroll.

Utöver kocktjänsten erbjuder vi dig: trygg och attraktiv arbetsmiljö på Österlen, rutinerade kollegor med glimten i ögat.

Personalboende med eget badrum och gemensamt kök finns att hyra vid behov.

Ansök här

Vi är nyfikna på vem du är, nu har du chansen att glänsa. Hoppas vi ses i sommar! Klicka på knappen nedan för att ansöka.

Vänligen meddela oss om:

  • Ditt namn
  • Telefon
  • CV/Personligt brev

Endast seriösa ansökningar från personer inom pendlingsavstånd beaktas och besvaras.

Kontaktperson:

Henrik Nilsson

Om anställningen:
Tjänstens omfattning: 75-100%
Tjänstens varaktighet: 1-3 månader.
Tillträde: Enligt ök.
Lön: Timlön enligt kollektivavtal/enligt ök.
OB-och semesterersättning tillkommer utöver timlönen.

Sista ansökningsdag:
10 juni 2023

Behandling av dina personuppgifter

Då du skickar en ansökan till Buhres skickas dina personuppgifter i ett e-postmeddelande till oss. 

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Buhres får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och skickar in din anmälan först om du förstår och godkänner villkoren.

Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom Buhres eller till tredje part som agerar för Buhres räkning. Din ansökan och dina uppgifter sparas i maximalt 6 månader, därefter raderas alla uppgifter.

Buhres är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka e-post till info@buhres.se.