Claes har de senaste tiden varit med och öppnat upp nya restauranger för Frantzen runt om i världen. I både Bangkok och på Harrods i London har han haft en ledande roll för dessa restaurangetableringar i absolut världsklass. Claes ledde också arbetet när Göteborgskrogen Kock&Vin fick sin första Guide Michelinstjärna. Därefter gick flytten till Stockholm och uppstart av egna krogen Nook.
Claes är en sådan kock som visar att kunskap, kvalitet och ödmjukhet varar längst. Vi fick smaka på 4 fantastiska snacks och sedan en meny av högsta internationella klass. Med hjärtat i de värmländska rötterna och inspiration från både det asiatiska och skandinaviska köket hade de alla stilrena, unika smaker – Claes signum.
Meny
Löjrom - rökt grädde
Nordisk ceviche
Blodpudding - forellrom
Ostron nouc-cham
Hamachi - yuzu - aromatiska örter
Oxtartar - grillad svamp - oxmärg
Hjort - rökt rotselleri - flowersprouts
Ängsyrasorbet – mandel – shiso - glasrabarber