Den 29 februari 2020 hade vi nöjet att välkomna André Lindell från Sushinu i Ystad till oss på Buhres. Restaurgang Sushinu är en välrenommerad restaurang som öppnade sina dörrar första gången 2009. Med sin passion för matlagning och många års erfarenhet skapar de elegant och smakrik mat med ett särskilt fokus på det japanska köket, med sushi som deras specialitet. De strävar efter att leverera en komplett upplevelse både smakmässigt och visuellt genom att använda färsk fisk, grönsaker och högkvalitativt ris.
På Sushinu älskar de att experimentera med olika arrangemang, tillbehör, färgkombinationer och texturer. Under Andrés gästspel hos oss serverades en minnesvärd meny som skapade en kväll fylld av smakupplevelser och glädje.
Meny
Laxtiradito
Tataki på lax och tonfisk
Crispy salmon med variation på nigiri av lax och pilgrimsmussla
Lax, avocado, panko, spicy mayo och flygfiskrom
Halstrad misomarinerad skreitorsk med sesamstek pak choi och yuzubrynt smör
Matcha crème brulée med citrussorbet